Data- og privatlivspolitk

Flyttilhjoerring.dk er ejet af Hjørring Kommune, og den dataansvarlige er Hjørring Kommune.

Vi indsamler kun persondata fra og om dig, når du har afgivet et informeret samtykke. Det betyder, at vi – i forbindelse med indsamling af dine oplysninger – altid gør det klart, hvad oplysningerne senere skal og kan bruges til.

Vi indsamler aldrig personoplysninger om dig, medmindre du selv har givet os tilladelse det.  

Formålet med at indsamle persondata

Vi indsamler data for at få mere kvalificeret viden om dig og vores andre besøgende.

Den viden, vi indsamler om dig, bruger vi til at sende dig målrettet inspiration om emner inden for bosætning (fx blogindlæg, e-bøger mm.). Desuden kan vi sende dig nyheder og information om ydelser, arrangementer mm. fra Hjørring Kommune.

Hvilke oplysninger indsamles?

Vi indsamler altid dit fulde navn, din e-mailadresse og dit postnummer. I nogle tilfælde spørger vi dig også, hvilke emner du kan være interesseret i at høre mere om.

Hvornår indsamler vi oplysinger om dig?

Vi indsamler dine oplysninger, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, downloader materiale, tilmelder dig et event eller lignende.

Efter du har afgivet dine personlige oplysninger, vil vi automatisk indsamle mere viden om dig, når du interagerer med vores indhold. Det dækker bl.a. over åbning af og klik i vores nyhedsbreve, besøg på vores website og evt. korrespondance med Hjørring Kommune.

Vi anvender desuden cookies til at registrere og genkende din computer eller enhed ved tilbagevendende besøg på vores website jf. vores cookie-politik.

Hvordan opbevarer vi oplysningerne?

Hjørring Kommune er dataansvarlig for din data. Vi opbevarer data om dig i Mailchimp, som vi har en databehandleraftale med – den kan du til hver en tid anmode om at få udleveret.

Hvor længe opbevarer vi dem?

Vi opbevarer data om dig i vores kontakt- og emaildatabase (Mailchimp), så længe du fortsat ønsker at modtage materiale fra os. Én gang årligt rydder vi op i vores kontaktdatabase og sletter inaktive brugere.

Hvordan fortryder du dit samtykke?

Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage. Du kan framelde dig via et link i de e-mails, vi sender dig eller ved at skrive til os på hej@flyttilhjoerring.dk. 

Hvis du ønsker at få udleveret Hjørring Kommunes data om dig gennem flyttilhjoerring.dk, kan du kontakte os på hej@flyttilhjoerring.dk eller Niels Martin Frandsen, nmf@hjoerring.dk. 

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Hvis du har spørgsmål omkring vores håndtering af data, er du velkommen til at kontakte os på hej@flyttilhjoerring.dk eller Niels Martin Frandsen, nmf@hjoerring.dk.

Hvis du vil klage over behandlingen af vores oplysninger og data om dig, kan du kontakte Datatilsynet. Læs mere på www.datatilsynet.dk