Find drømmehuset i Hjørring Tornby Lønstrup Tårs Løkken Sindal Vrå Højene

Attraktive boligområder som du kender dem

Er du på jagt efter hus i Hjørring? Enhver boligdrøm begynder med jagten på det perfekte område. Et sted, hvor du og familien føler tryghed, hvor I har stærke relationer og ja, hvor I rent faktisk føler jer hjemme.

Herhjemme nordpå har vi masser af attraktive boligområder. Og det er uanset, om du er til klassiske villakvarterer tæt på byens mange muligheder, de små kreative samfund eller en bolig midt i naturen. Tag et kig hjem mod nord – her fungerer hverdagen nemlig for alle os, der allerede bor her

Flyt til Hjørring - familie har fået deres drømmehus i Hjørring

Find drømmehuset i Hjørring til 1/3 af prisen, du kender fra Aarhus

Have, fire værelser, tæt på indkøb og tæt på skole. Kravene til drømmehuset er mange, og boligjagten er ofte kompromisernes spil – i hvert fald hvis man leder efter bolig i eller omkring de store danske byer. I Hjørring behøver du dog ikke gå på kompromis i jagten på drømmehuset – her ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris på villaer nemlig på 9.600 kr., mens den i Aarhus Kommune ligger på ca. 31.000 kr.

Du får altså meget mere hus for pengene. Det giver luft i budgettet til et eventuelt nyt køkken eller en tilbygning. Og hvis huset bare er spot-on, kan du jo bruge den ekstra luft i budgettet på at leve det gode liv.

Byg selv, og få det som du vil have det

Step 1: Forestil dig dit drømmehus i Hjørring. Step 2: Placér det på én af de mange byggegrunde, vi har i Hjørring Kommune. For her er faktisk mange byggegrunde at vælge mellem – både i byen, landsbyen og tæt på naturen. Priserne starter fra 98.000 kr. og går op til mere end 1 mio. kr. Så alt efter drømmehuset beskaffenhed, burde det ikke være byggegrundens pris, der sætter en stopper for byggeprojektet.

To mænd bygger hus
Kort over byggegrunde i Hjørring Kommune

Find din byggegrund på nyudsigt.dk

På nyudsigt.dk kan du finde kommunens byggegrunde. Du kan sammenligne priser, se billeder og læse mere om de forskellige grunde.

E45 motorvejen i Hjørring Kommune

Skal du eje eller leje?

Du har måske allerede din drømmebolig i baghovedet. Alligevel kan det måske være en idé at starte med en lejebolig, hvis du endnu ikke er sikker på, om Hjørring er det rette sted for dig. 
Her finder du også masser af lejeboliger – både rækkehuse, lejligheder og villaer – med kort eller ingen venteliste rundt i kommunen. Se mere hos Domea eller BoVendia

Kontakt bosætningskonsulent

Send en besked til vores bosætningskonsulent, Michael Andersen, hvis du har spørgsmål.