Vil du være procesoperatør? arkitekt? iværksætter? pædagog? håndværker? bankrådgiver?

Arkitekter i Hjørrings erhvervsliv

Et bredt erhvervsliv

Gør karriere i Hjørring – vi har et bredt erhvervsliv med muligheder for alle. Det betyder egentlig bare, at vores virksomheder spænder bredt over mange forskellige brancher. Vi har både store, globale virksomheder og små, kreative håndværkere – og selvfølgelig alt derimellem. Det er altsammen med til at skabe stabilitet i kommunen – og så sikrer det jobmuligheder for enhver karriere i Hjørring. 

Hjørring by er Vendsyssels centerby. Det gør naturligt byen til Vendsyssels handelscentrum og et attraktivt område for kommunens store serviceerhverv. Her er store advokatfirmaer, pengeinstitutter, revisions – og ingeniørvirksomheder samt arkitekter. Og meget, meget mere.

Jobguide 2022

Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej til et job i Hjørring. Derfor har vi skrevet en helstøbt jobguide, der både dykker ned i vores attraktive brancher og jobs, men også kommer med konkrete tips og råd til at finde jobs i Hjørring-området.

Gør karriere i én af vores mange brancher

Kommunen rummer et væld af brancher. Novo Nordisk producerer “nogle hundrede millioner” pennåle til indsprøjtning af insulin om året, Tetrapak laver bæredygtig emballage til alverdens varer, og Bjerg Arkitektur tegner bæredygtige byggerier til både det private og offentlige.

Faktisk er Hjørring Kommune også hjemsted for en lang række offentlige institutioner. Man kan med lidt god vilje kalde os Danmarks administrationscenter. Her ligger eksempelvis Statens Administration og Skattecenter Vendsyssel. Af andre offentlige arbejdspladser kan vi nævne Regionshospitalet Hjørring – og så selvfølgelig Hjørring Kommune.

Arbejde i Hjørring
Solidt håndværk

Brancher i Hjørring Kommune

Serviceerhverv

Offentlig administration

Industrierhverv

Komponentleverandører

Detailbranchen

Den kreative branche

Håndværkerbranchen

Det maritime erhverv

Iværksætteri

Turisme

Iværksætteri

Går du med en iværksætterdrøm i maven? Så er du landet det rigtige sted. For Hjørring byder også på gode muligheder på den front. 

Faktisk har vi taget en snak med tre iværksættere, der har slået rødder i området. De fortæller hver især, hvordan de har oplevet dét at starte som selvstændig i Hjørring.

Jobsamtale til nyt job
Vendsyssel Teater sikrer moderne kultur Hjørring om aftenen

Partnerjob

Nogle flytter til Hjørring Kommune med drømmejobbet på plads. Og det er jo fantastisk. Og typisk følger resten af familien trop, og her kan det være en udfordring at finde fast job til den partner, der flytter med. Alt er nyt, anderledes og ukendt. Derfor tilbyder vi at hjælpe med jobjagten:

  • Vi kommer med forslag til relevante virksomheder og ledige jobs
  • Vi kan hjælpe med at oprette dit CV i Jobnet
  • Vi tilbyder samtaler med en jobguide

Er din nye arbejdsplads medlem af Erhverv Hjørring, kan du desuden få gratis hjælp til at finde et relevant partnerjob i området. Læs mere om ægtefællejob herunder.

Et udpluk af erhvervslivet siger

"Novo Nordisk i Hjørring er ansvarlig for den globale forsyning af alle Novo Nordisks pennåle. En del produceres på fabrikken i Hjørring, mens størstedelen købes fra en japansk kontraktproducent. Novo Nordisk er en af Hjørrings største industriarbejdspladser med ca. 280 medarbejdere med vidt forskellig uddannelsesbaggrund – primært industri- og procesoperatører, håndværkere (især inden for automatik), teknikere, maskinmestre, ingeniører og logistikuddannede (erhvervsuddannelse eller videregående)."
Citat fra Morten
Morten Keller Caspersen
Sitechef, Novo Nordisk Hjørring
"Bjerg Arkitektur er en af Danmarks førende tegnestuer for bæredygtig og ansvarlig arkitektur. Tegnestuen blev grundlagt i Hjørring, har eksisteret i 32 år og er derfor stærk forankret i kommunens erhvervs- og kulturliv. Vi har projekter af forskellig type og størrelse i ind- og udlandet og har derfor etableret afdelinger i Danmark, Norge, Polen og Chile, men hovedkontoret er i Hjørring. Vores medarbejderstab består af erfarende og nyuddannede arkitekter og konstruktører, som brænder for faget."
Citat fra Mark
Mark Krebs
Partner & Arkitekt MAA, Bjerg Arkitektur

Læs mere om job i Hjørring