Vil du være procesoperatør? arkitekt? iværksætter? pædagog? håndværker? bankrådgiver?

Arkitekter i Hjørrings erhvervsliv

Vend hjem til et bredt erhvervsliv

Gør karriere i Hjørring – vi har et bredt erhvervsliv med muligheder for alle. Men hvad betyder det? Jo, nu skal du høre. Det betyder egentlig bare, at vores virksomheder spænder bredt over mange forskellige brancher. Vi har både store, globale virksomheder og små, kreative håndværkere – og selvfølgelig alt derimellem. Det er alt sammen med til at skabe stabilitet i kommunen og så sikrer det jobmuligheder for enhver karriere i Hjørring.  

Vendsyssels handelscentrum

Hjørring by er kommunens, men så sandelig også Vendsyssels, centerby. Det gør naturligt byen til Vendsyssels handelscentrum og et attraktivt område for kommunens store serviceerhverv.

Her er eksempelvis store advokatfirmaer, pengeinstitutter, revisions – og ingeniørvirksomheder samt arkitekter. Der er mange jobmuligheder og en velfungerende hverdag at vende hjem til.

Gør karriere i én af vores mange brancher

Kommunen rummer et væld af brancher. Novo Nordisk producerer “nogle hundrede millioner” pennåle til indsprøjtning af insulin om året, Tetrapak laver bæredygtig emballage til alverdens varer, og Bjerg Arkitektur tegner bæredygtige byggerier til både det private og offentlige.

Faktisk er Hjørring Kommune også hjemsted for en lang række offentlige institutioner. Man kan med lidt god vilje godt kalde os Danmarks administrationscenter. Her ligger eksempelvis Statens Administration og Skattecenter Vendsyssel. Af andre offentlige arbejdsplader kan vi nævne Regionshospitalet Hjørring – og så selvfølgelig Hjørring Kommune.

Højteknologisk Robot pakker kasser til sending
Solidt håndværk

Brancher i Hjørring Kommune

Serviceerhverv

Offentlig administration

Industrierhverv

Komponentleverandører

Detailbranchen

Den kreative branche

Håndværkerbranchen

Det maritime erhverv

Iværksætteri

Turisme

Partnerjob

Nogle flytter hjem til Hjørring Kommune med drømmejobbet på plads. Og det er jo fantastisk. Men når der flyttes, følger resten af familien typisk med, og her kan det nogle gange være en udfordring at finde fast job til partneren, der “flytter med. Alt er nyt, anderledes og ukendt.

Vi ved, at udfordringen med at finde partnerjob kan være en barriere for at flytte til – og det er vi jo kede af. Derfor tilbyder vi at hjælpe med jobjagten. Vi tilbyder blandt andet:

  • Vi kommer med forslag til relevante virksomheder og ledige jobs

  • Vi kan hjælpe med at oprette dit CV i jobnet

  • Vi tilbyder samtaler med en jobguide

Der er plads til enhver karriere i Hjørring. Du kan tage fat i vores bosætningskonsulent og få hjælp ved at klikke her.

Har du allerede et job, og er din nye arbejdsplads medlem af Erhverv Hjørring, kan du desuden få gratis hjælp til at finde et relevant partnerjob i området. Læs mere om ægtefællejob herunder.

Jobsamtale

Et udpluk af erhvervslivet siger:

"Novo Nordisk i Hjørring er ansvarlig for den globale forsyning af alle Novo Nordisks pennåle. En del produceres på fabrikken i Hjørring, mens størstedelen købes fra en japansk kontraktproducent. Novo Nordisk er en af Hjørrings største industriarbejdspladser med ca. 280 medarbejdere med vidt forskellig uddannelsesbaggrund – primært industri- og procesoperatører, håndværkere (især inden for automatik), teknikere, maskinmestre, ingeniører og logistikuddannede (erhvervsuddannelse eller videregående)."
Citat fra Morten
Morten Keller Caspersen
Sitechef, Novo Nordisk Hjørring
"Bjerg Arkitektur er en af Danmarks førende tegnestuer for bæredygtig og ansvarlig arkitektur. Tegnestuen blev grundlagt i Hjørring, har eksisteret i 32 år og er derfor stærk forankret i kommunens erhvervs- og kulturliv. Vi har projekter af forskellig type og størrelse i ind- og udlandet og har derfor etableret afdelinger i Danmark, Norge, Polen og Chile, men hovedkontoret er i Hjørring. Vores medarbejderstab består af erfarende og nyuddannede arkitekter og konstruktører, som brænder for faget."
Citat fra Mark
Mark Krebs
Partner & Arkitekt MAA, Bjerg Arkitektur

Kontakt bosætningskonsulent

Send en besked til vores bosætningskonsulent, Michael Andersen, hvis du har spørgsmål.