Flyt tilbage til Hjørring Tornby Lønstrup Tårs Løkken Sindal Vrå Højene Tversted

Mød tilbageflytterne

Her på siden kan du møde tilbageflyttere, der har udskiftet livet i en af landets større byer med en roligere tilværelse, der bedre matcher deres behov.
Se videoerne herunder og mød Nanna & Frederik, Mads samt Malte & familien.

Nanna og Frederik er flyttet langt fra meget, men tæt på det meste

Nanna og Frederik er rykket fra København til mini-Skagen – Frederiks fortolkning af strandbyen, Tannisby. Et sted, hvor forventningen om livet i udkanten ingenlunde harmonerer med realiteten – altså på den gode måde.

De mener nemlig, at folks fortolkning af “Udkantsdanmark” er skæv, og de prøver derfor at vise, at man også kan finde et civilt og dejligt liv unden for de store byer. 

Mød Nanna og Frederik, der elsker at gå i haven, tage på stranden, mødes med deres venner eller gå lange ture i den flotte natur – lige uden for deres dør.

Se videoen herunder eller læs hele parrets historie på bloggen.

Se videoen, hvor Nanna og Frederik fortæller om deres nye tilværelse i strandbyen

Afspil video

En Bed & Breakfast og økologiske grøntsager fik Mads hjem til Hjørring

Efter fire gode år i København skulle der ske noget nyt. Derfor flyttede Mads retur til Hjørring for at komme tættere på naturen, familien og for at udleve iværksætterdrømmen om en Bed & Breakfast og en økologisk grøntsagsproduktion. 

Mads bor lidt uden for Vrå sammen med sine to hunde og er omgivet af plads og natur. Ja, faktisk bor han ikke mere end et godt, langt stenkast fra sit barndomshjem, hvor hans forældre stadig bor. Her nyder han den rolige tilværelse, hvor gør-det-selv-projekter og hundeluftning i flot natur er en fast hverdagsrutine.

Se videoen, hvor Mads fortæller, hvordan det har været for ham at vende retur til Hjørring og om at udleve iværksætterdrømmen

Afspil video
Familie går tur på lukket villavej i Hjørring

Hjem til Hjørring: Nye behov i hverdagen fik Malte og familien hjem

Malte Bering og Merika Nørbo skiftede deres 2-værelses lejlighed i Aalborg ud med fast ejendom i Hjørring. Årsagen var simpel. Med ankomsten af deres datter, Mathilda, havde behovene ændret sig, og ønsket om mere plads og fast ejendom begyndte at vægte højere end udbuddet af caféer og barer i Aalborg.

Der måtte ske noget. Studieboligen i Aalborg skulle skiftes ud, og derfor begyndte parret at kigge efter bolig i Hjørring, hvor Malte også er vokset op. Det var både tanken om at flytte tilbage til det velkendte, de billige boligpriser og det praktiske ved at komme tæt på bedsteforældrene, der fik parret til at kigge mod nord. Som tilbageflyttere til Hjørring Kommune er de nu en del af en velfungerende hverdag.

Se videoen, hvor Malte og Merika fortæller, hvordan drømmebolig og en velfungerende hverdag er blevet en realitet i Hjørring

Afspil video

Søger du mere inspiration?

Kontakt bosætningskonsulent

Send en besked til vores bosætningskonsulent, Michael Andersen, hvis du har spørgsmål.