5 arbejdspladser for akademikere i Hjørring-området

Har du brugt de seneste år på at uddanne dig i en af landets store byer, og drømmer du nu om at slå rødder i Nordjylland? I dette blogindlæg guider vi dig til 5 potentielle arbejdspladser, hvor din uddannelse kan sættes i spil.

Hjørring byder på smuk natur og spændende kulturtilbud, men kommunen rummer også et væld af brancher, og den huser en masse arbejdspladser, som er perfekte til akademikere og folk med længere videregående uddannelser.

I vores guide herunder kan du blandt andet blive klogere på:

  1. Statens Administration, som er perfekt til dig, der elsker tal og regnskab.
  2. Novo Nordisk, som passer til dig, der drømmer om at arbejde i Danmarks største medicinalvirksomhed.
  3. Hjørring Kommune, som er en oplagt arbejdsplads til dig, der elsker at arbejde med mennesker.
  4. Turftank, til dig der elsker at nørde med teknik og elektronik.
  5. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, som er et godt match til dig, der vil arbejde med administration.

Til finanstypen, som er vild med tal og regnskab

Har du tal i blodet? Har du en solid viden om bogholderi? Og er du fortrolig med diverse regnskabsopgaver? Så er Statens Administration sikkert et sted for dig!

Hjørring Kommune er hjemsted for en lang række offentlige instanser, heriblandt Statens Administration.

Statens Administration i Hjørring er en del af Finansministeriet, og de leverer ydelser inden for primært regnskab og løn til mere end 160 kunder i det offentlige Danmark.
Statens Administration har 250 ansatte – og så er de en af statens førende inden for automatisering af administrative processer ved hjælp af indførelse af robotteknologi.

Hvis du tror, at Statens Administration matcher dine kompetencer, så læs mere lige her.

Til typen, der trives godt i en hvid kittel

Har du erfaring med ingeniørarbejde? Eller måske med bioteknologi? Har du farmaceutisk viden, og er du interesseret i insulin, blødermedicin og væksthormon? Så kan du med rette vende din opmærksomhed mod Novo Nordisk.

Novo Nordisk er Danmarks største medicinalvirksomhed, og i Hjørring producerer de pennåle til indsprøjtning af insulin.
Virksomheden formål er at bekæmpe diabetes og andre alvorlige kroniske sygdomme som sjældne blodsygdomme og svær overvægt. Novo Nordisk beskæftiger mere end 45.000 personer på 80 kontorer rundt om i verden, og markedsfører deres produkter i 169 lande.

Søg job hos Novo Nordisk her.

Til typen, som gerne vil arbejde med byens borgere

Har du en humanistisk uddannelse? Og kan du lide at arbejde med mennesker? Så er Hjørring Kommune måske den rette hylde for dig.

Hjørring Kommune er den andenstørste kommune i Nordjylland. I kommunen er der derfor hyppigt ledige stillinger, som dækker over en bred vifte af kompetencer. Kommunen mangler ofte lærere og pædagoger, folk som er dygtige til administrativt arbejde eller folk, som er uddannede inden for formidling og kommunikation. Andre gange leder kommunen efter nye medarbejdere, som vil arbejde med borgersikkerhed eller ældre og sundhed. En ting er i hvert fald helt sikkert; Hjørring Kommune har masser af jobs for dig, som kan lide at arbejde med mennesker.

Find dit næste job i Hjørring Kommune her.

Til teknologi-typen, som elsker elektronik

Har du en uddannelse inden for elektronik? Har du stor viden om sensorer, elektronikløsninger og motorer? Så er TurfTank måske stedet for dig!

TurfTank er et firma, som producerer linjemarkeringsrobotter. De leverer de nyeste mobile robotter til sportsklubber over hele verden, f.eks. til fodboldgiganter som Liverpool F.C. og Manchester City.

Turftanks stab tæller 17 ansatte i USA, 5 I København og 16 på hovedkontoret i Hjørring, hvor al firmaets robotproduktion og produktudvikling finder sted.

Er du nysgerrig på at vide mere om Turftank? Klik her og bliv klogere.

Til administrationstypen, som er interesseret i Forsvaret:

Er du vild med administration? Vil du være med til at varetage opgaver på kaserner, flyvestationer og flådestationer? Eller vil du være med til at servicere de militære operative enheder? Så er Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse sikkert et hit hos dig!

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedsæde i Hjørring, og de servicerer militære operative enheder ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke.
De varetager Forsvarets bygge-, anlægs- og vedligeholdelsesprojekter, har ansvaret for drift- og vedligeholdelse af Forsvarets skove og naturarealer og er ansvarlige for miljø- og energiområdet i Forsvaret.

Har Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse fanget din opmærksomhed? Læs mere her.

Har du spørgsmål?

Alle ovennævnte arbejdspladser søger ofte folk indenfor en bred vifte af kompetencer, og vi håber, at denne guide gav dig et indblik i nogle af de muligheder, som findes på Hjørrings arbejdspladser.

Hvis du vil vide mere om dine karrieremuligheder i Hjørring-området, kan du finde det her.

Her er mere, du kan læse