Mere for pengene: 6 charmerende boliger til salg i Hjørring Kommune

I Nordjylland får du meget for pengene, uanset om du drømmer om en klassisk villa, et idyllisk landsted eller et arkitekttegnet hus. Vi har fundet en håndfuld charmerende boliger i Hjørring-området, du bør se nærmere på.

Boligens størrelse, tagets stand og husets beliggenhed er bare nogle af de faktorer, der spiller ind, når du skal købe bolig. For ikke at nævne pris. 

I Hjørring Kommune får du det hele for det halve. I kommunen ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer nemlig mere end 50 % under landsgennemsnittet (Boligsiden). Og sammenligner du med Aarhus eller København er besparelserne endnu større.  

Det giver altså ikke bare luft om ørene, men også i økonomien at bosætte sig i det nordjyske. 

Er du nysgerrig på, hvad du egentlig kan få for penge, skal du se med her. Vi har fundet 6 charmerende boliger til salg i Hjørring-området, vi synes, fortjener et ekstra kig.  

God læselyst!

Arkitekttegnede boliger i Hjørring

Når en bolig er stemplet som “arkitekttegnet”, er du garanteret et hjem med wow-effekt, hvor der er kræset om detaljerne. 

I Hjørring Kommune er der flere boliger til salg, der kan bryste sig med netop det stempel. Vi er faldet for to ældre af slagsen.

1. 70’er bungalow

På Skovsangervej i Hjørring ligger en klassisk 70’er perle. Området der hedder Sankt Knuds By, kalder på børnefamilierne med legepladser og Vandsted Plantage lige om hjørnet. 

Med 204 kvadratmeter er der rum til familieliv. Desuden er der plads til, at du kan sætte dit personlige præg på hjemmet og renovere det præcis, som du ønsker. Boligen står til en kvadratmeterpris på 11.740 kr. Se nærmere på boligen her.

2. Klassisk og renoveret

Et par kilometer derfra finder du på Gammel Løkkensvej en bolig, der er tegnet og opført af en lokal arkitekt for 85 år siden. For 17.114 kr. pr. kvadratmeter får du et et hjem, der er nyrenoveret med respekt for boligens stil og med øje for moderne indretning. 

Som bonus ligger huset både tæt på en folkeskole og bylivet i centrum. Se det stilsikre hjem her.

Et landsted midt i naturen

Nordjylland er kendt for sin enestående natur, og er du en af dem, der længes efter skov, strand og vesterhav, så er et landsted måske det rette valg for din familie.

3. Stråtækt med charme

Ved bakke- og skovområdet ved Bjergby er en bolig til salg, hvor der er skruet ekstra op for charmen. Kvadratmeterprisen lyder på 10.941 kr. Det næsten 300 kvadratmeter store stråtæktshus på Sletbakkevej har i den grad charme – og med 4,4 hektar jord har du naturen helt for dig selv. 

Når du bosætter dig ved Bjergby, er du i øvrigt garanteret et lokalsamfund med ildsjæle, der brænder for at skabe et fællesskab i byen. Se stråtækthuset her.

4. Lystejendom i det fri

Øst for Sindal ved Tolne Bakker er der en ejendom til salg, hvor du kan bo landligt, uforstyrret og naturskønt. Med kalkede vægge, sortglaserede tegl, sprossede bondegårdsvinduer og en kæmpestor have får du landidyl for alle pengene. Og prisen lyder på bare 10.279 kr. pr. kvm. Klik dig ind på landejendommen her.

Villa med plads til hele familien

Villa, vovse og volvo – en tre-trins-raket som langt de fleste af os drømmer om på et tidspunkt i livet.

5. Den klassiske villa

I Tårs er der netop kommet en klassisk, velholdt villa til salg til 7.150 kr. pr. kvm. Huset ligger på en lukket villavej – ganger du det med 205 kvadratmeter bolig og tilhørende have har du opskriften på de perfekte rammer for børnefamilien.  

Og med kun 10 kilometer til byen i Hjørring og et stærkt lokalsamfund i baghaven, får du det bedste fra begge verdener. Tag et kig på villaen her.

6. Den gamle skole

Drømmer du om endnu mere plads, får du i Sindal en villa på 328 kvadratmeter til bare 5.777 kr pr. kvm. Faktisk er bygningen en gammel skole og er derfor perfekt til dig, der leder efter en bolig med historie. Og med fritlagte bjælker, brændeovn og plankegulve får du masser af charme og sjæl med i prisen.       

Se den gamle skole lige her.

Det var det

Ja, mulighederne i og omkring Hjørring er mange. Vi har ganske enkelt noget for enhver smag – også for dig. Har du spørgsmål til noget omkring bosætning, jobmuligheder eller noget helt tredje, kan du tage fat i mig ved at sende en mail på michael.andersen@hjoerring.dk.

Vil du møde et par, der allerede har taget turen fra København til Tornby? Så kan du læse om Christina og Frederik lige her

Her er mere, du kan læse