Tilbageflytter: 3 grunde til, du bør vende snuden mod nord

Fordelene ved at flytte hjem til Hjørring er mange. Du kommer blandt andet tættere på gratis babysittere (aka dine forældre) og hjem til det, du kender. Læs med her og bliv klogere.

Har du nogensinde forestillet dig at vende hjem til Hjørring? Måske har tanken allerede strejfet dig – måske ikke endnu. Under alle omstændigheder kommer vi her med tre argumenter, der forhåbentlig puster lidt ekstra liv i tanken om igen at bo nord for Limfjorden.

Sæt i gang!

1) Tag hjem til hverdagen du kender

Der findes ikke noget bedre end hjem. Følelsen af tryghed. Følelsen af nærhed. Følelsen af den hverdag du kender. 

Det lyder meget banalt, men det er faktisk vores bedste argument for at lokke dig hjem. For det banale kan være med til at skabe rammerne for en god hverdag for hele familien – børn som voksne. 

Du kender allerede de fede boligområder i Hjørring (ellers kan du læse vores bedste bud her), du kender naturen og folk heroppe. Med andre ord: Du passer ind.

Familie går tur på lukket villavej i Hjørring

2) Få råd til drømmehuset

Vi drømmer vel alle sammen om et eller andet – et dejligt hus, en lækker bil, eksotiske rejser eller mere tid til familien. 

Ofte tager vores drømme udgangspunkt i et budget og dermed de altid-irriterende prioriteringer. Faktum er bare at heroppe nordpå, får du lidt mere luft i budgettet, så du ikke længere behøver at prioritere så voldsomt, så du måske er vant til.

Huspriserne i Hjørring Kommune er på den gode side af halveret sammenlignet med forstæder til Aarhus og Aalborg. 

Vi har faktisk skrevet et blogindlæg om, hvor meget hus du egentlig får for under 2,2 mio. kr. Det er ret meget, kan vi godt afsløre.

Så ja, her har du råd til det, der betyder noget for dig. Så styrer du selv, om det er en ny carboncykel, tre rejser om året eller noget helt tredje, du vil bruge de ekstra penge mellem hænderne på. 

Udsigt over stranden

3) Tæt på bedsteforældre

Biograftur, spaophold, mini-storbyferie – eller måske bare en hyggefredag hjemme på sofaen uden børnene? 

Med små børn inden for folden er ovenstående typisk en mangelvarer. Vi kender dog en løsning. Flytter du hjem til Hjørring i nærheden af dine – eller din partners – forældre, vil de højst sandsynligt stå i kø for at passe sønnike.

Bum! Fri-weekend hver weekend.

Ja, det er selvfølgelig lidt karikeret. Men det er altså en gave at have bedsteforældrene tæt på i hverdagen. Det gælder alt fra, at de kan hente om onsdagen, så I kan arbejde længere eller pleje parforholdet lidt med en fri-weekend. 

Tjek Kulturnaut for begivenheder du skal til din fri-weekend.

Det var det. Vi håber, det puster lidt til tanken om at vende hjem til os en dag. Måske er du allerede ved at pakke flyttekasserne – måske pakker du dem først om nogle år. 

Vi krydser ihvertfald fingre for at de bliver pakket på et tidspunkt.

Her er mere, du kan læse